Ads 468x60px

AGENDA

dimarts, 24 de maig del 2016

Discoteca i segon dia de Colònies

Hi family! Quin ritme que portem!! No parem en tot el dia! ;) Sort que fem un horari europeu i SOPEM A LES 20 h. així que ara tenim una estoneta per explicar-vos tot el que hem fet. Ahir a la nit vam gaudir...(ballar, saltar, cantar....) a la discoteca i com podreu veure a les fotos tothom anava d'allò més guap@s! Avui al matí ens ha fet un dia fantàstic i hem fet jocs de ball i jocs a la piscina. Aquesta tarda ens hem transformat en aventurers/es i hem anat a fer un circuit d'aventures al bosc, ens hem llençat amb tirolina dos cops, després una mica de punteria amb tir amb arc i amb carabina d'aire comprimit i per acabar el dia un bon ascens al rocòdrom!!! UFFFFFFFFFF!. Ara ens preparem per tornar a la disco...... Ja us explicarem més coses demà. Un petonàs molt fort a totes les famílies i moltes gràcies pels comentaris que feu!

3 comentaris:

  1. ¡Hola! ¡Cómo se nota que lo están pasando bien! Muchas gracias por las fotos y a seguir disfrutando que todavia les queda una disco y todo un dia por delante. Un abrazo fuerte a esos profes. Espero que los niños se estén portando bien.

    ResponElimina
  2. Hola Chic@s! soy Montse ,la mama de Sintayehu, nos encanta que lo paseis fenomenal con tanta actividad por la mañana y diversión por la noche
    Un beso muy fuerte a todos y... en especial a mi Sinta ❤ !!!!!

    ResponElimina
  3. Qué guapos salen todos y qué felices se les ve. Espero que siga el buen tiempo y que vaya genial!!! Besos.
    Yolanda

    ResponElimina

Per poder publicar un comentari cal que estigueu registrats en un compte de google.
Aquest missatge serà revisat abans de ser publicat.