Ads 468x60px

AGENDA

dijous, 16 de maig del 2013

Good morning!! Today the day is wonderful, és a dir, fa un sol espatarrant!!!

Aquí teniu les últimes fotos de la nostra aventura, sopar de l´últim dia, la disco i les habitacions.
Aquesta nit hem dormit de meravella.
Són les 11 del matí i serà el darrer contacte virtual, el proper serà personal.

See you soon!!


dimecres, 15 de maig del 2013

PORT AVENTURA 2n DIA

Hello family! The weather is horrible and at this moment we are dancing in the disco. The music is fantastic!!

Pel matí no hem pogut gaudir, totalment, de la gincana perquè ha plogut moltíssim i ens ha hagut de venir a buscar un autocar a l'Espluga.

Hem dinat arròs amb tomàquet o paella, peix o calamars a la romana amb amanida i de postres plàtan o taronja.

Les activitats de la tarda s'han fet tal com estaven previstes i després una bona dutxeta per estar a punt per la festa.

El sopar ha estat boníssim, hem menjat sopa, salsitxes amb patates fregides i de postres poma o natilla de xocolata.

Esperem que aquesta nit poguem descansar ja que la passada va ser molt sorollosa, curta, complicada i  alguns van dormir al passadís, altres a l'habitació de les mestres, alguna mestra a l'habitació de les nenes, és a dir, tenim per escriure un blog...

Us deixem perquè ara anem a moure l'esquelet!!!

Regards and kisses.


2n DIA

Hola mares, pares, germans/es...........

QUINA   SON  QUE  TENIM !!!!!!!!!!!!!!!










Avui també ens està plovent però aquest matí ens ha donat temps de visitar l'Espluga de Francolí i aquesta tarda hem fet activitats dins l'alberg. Ara ens començarem a dutxar i ens posarem molt "guapos i guapes" perquè després de sopar anirem a la DISCO.
Més tard penjarem algunes fotos així no ens trobareu tant a faltar!
Molts petons!!!

dimarts, 14 de maig del 2013

PORT AVENTURA 2013

Bona nit a tots!! El dia ha estat genial, tot i que, ens ha plogut una mica però això no ha estat un impediment perquè pugéssim a totes les atraccions. Hem dinat a la Cantina; macarrons, pollastre i de postres natilles DANET i la beguda ens l'han deixat escollir (no patiu ja que els al·lèrgics han dinat llom amb patates fregides i fruita).
En aquests moments estem realitzant l'activitat nocturna amb els monitors anglesos i l'alberg i el seu entorn són preciosos. Demà esperem gaudir del sol!!!
Aquí teniu un petit tast del nostre dia d'avui.

Adéu, petons, abraçades....




COLÒNIES DE 6è

Malgrat l'estona de pluja que hem tingut al matí, ens ho estem passant molt bé, hi ha poques cues. Estem pujant a tot arreu ( bé, menys a Sésamo Aventura).Això sí! anem una mica xops.  Fins després!!!


Els alumnes de 6è ja han arribat a PortAventura. De moment el dia no acompanya gaire però segur que ho passaran molt bé.

dilluns, 13 de maig del 2013

Sortida al Parc del Garraf (6è)

L’alumnat de 6è vam realitzar una sortida al Parc del Garraf i déu n’hi do la passejada que vàrem fer!! El parc està repartit entre els termes municipals d'Avinyonet del Penedès, Begues, Castelldefels, Gavà, Olesa de Bonesvalls, Olivella, Sant Pere de Ribes, Sitges i Vilanova i la Geltrú. Les monitores ens van explicar que la roca calcària ha creat un paisatge exòtic, ric en formes càrstiques –avencs, dolines i rasclers– i amb una vegetació pròpia, l'espècie més coneguda és el margalló.

dimecres, 8 de maig del 2013

Certamen de Lectura en Veu Alta


Aquest curs també hem participat en el Certamen de Lectura en Veu Alta organitzat per la Fundació de l'Enciclopèdia Catalana. Els nostres representants, la Melània de 3r i el Joel Pérez de 5è, ho han fet molt bé i des d'aquí els volem felicitar. Aquí us deixem un link amb les fotos:


FOTOS