Ads 468x60px

AGENDA

divendres, 24 de juny del 2016

dimarts, 21 de juny del 2016

Comiat de 6è

Estimats alumnes de 6è, per vosaltres comença una nova etapa plena de noves amistats i emocions. A l’escola heu deixat un buit que aniran omplint altres promocions, però malgrat això, heu de saber que heu deixat una petjada que difícilment oblidarem.
Anireu a l'institut però aquesta sempre serà la vostra escola, la que us rebrà amb els braços ben oberts i amb un gran somriure.
Que tingueu un bonic viatge per la vida i que es compleixin els vostres somnis!!
Bon estiu a tothom!
PD. Us deixem un link per baixar-vos un vídeo dedicat a 6è

dilluns, 20 de juny del 2016

Comiat apadrinament P5-5è

Aquests darrers dies d'escola, els alumnes de 5è han anat a visitar als fillols a les seves classes per acomiadar-se i desitjar-los un bon estiu. Hi ha hagut intercanvi de postals i han pogut gaudir d'una estona d'esbarjo plegats. Ha estat una experiència molt engrescadora que tindrà continuïtat l'any vinent.


dilluns, 13 de juny del 2016

Sortida a PortAventura

El passat 7 de juny vam gaudir d'un dia inoblidable a PortAventura, ens va fer un dia fantàstic i ens ho vam passar d'allò més bé!! Aquí teniu una mostra.

divendres, 10 de juny del 2016

Sortida rugby 5è

Malgrat la calor que vam passar, va ser una sortida molt divertida en la qual els alumnes van conèixer un esport que no practiquen sovint. Bona experiència!


Links del musical

Benvolgudes famílies, us passem els diferents links per poder baixar els vídeos i les fotografies del musical de l'escola. Desitgem que us agradi!

divendres, 3 de juny del 2016

L'Scratch a l'escola

Aquest trimestre hem introduït l'Scratch a 6è. Els nostres alumnes ja han començat a programar i crear alguns jocs molt divertits. Us deixem una mostra en els següents links:
Resultat d'imatges de scratch
Vola-vola

Escapa-Gatet

Clica'm

Cursa

Patinatge

Cheetos

Tauró

Multijugador

Mapes d'Europa

Hola nois i noies, ja hem començat el tema d'Europa. Aquí us deixem uns links per si voleu anar practicant, esperem que us serveixen molt!
Països Puzzle
Països d'Europa
Relleu d'Europa