Ads 468x60px

AGENDA

diumenge, 21 de juny del 2015

BALL FI DE CURS 6è



divendres, 19 de juny del 2015

DEURES ESTIU 6è - Juny 2015

Feu clic a la imatge i podreu veure els deures d'estiu pels alumnes que acaben 6è de primària.
MOLT BON ESTIU!!

https://drive.google.com/folderview?id=0B1UVZC3SVMQSfkx2bnJaemttcTJDTWZnLXUwcXZZN2JuRlBta25INW9wenU4aF9UdEVsbWs&usp=sharing

dijous, 18 de juny del 2015

Sortida Beisbol 6è

Us deixem un recull de fotografies de la sortida d'aquest matí. Els alumnes han pogut conèixer i practicar el beisbol. Malgrat la calor, s'ho han passat molt bé!

divendres, 12 de juny del 2015

Portaventura 11/06/15

dijous, 4 de juny del 2015

COLÒNIES 6è CALA LLEVADÓ - Dijous

Avui dijous hem pogut realitzar les activitats de mar: kayak, patins d'aigua, volley platja... Han estat uns dies fantàstics!!!

dimecres, 3 de juny del 2015

COLÒNIES 6è CALA LLEVADÓ - Dimecres

Hem passat molt bona nit i a un quart de deu hem anat a esmorzar per agafar forces i fer un partit de beisbol, jocs d’equip i coreografies; després un bon bany a la piscina i a dinar. A la tarda hem fet també activitats d’orientació i jocs cooperatius i, per variar, hem acabat a la piscina. Hem sopat, disco i a dormir, que estem més cansats que ahir… Demà ens esperen les activitats de platja. Bona nit a tothom!!!

dimarts, 2 de juny del 2015

COLÒNIES 6è CALA LLEVADÓ - Dimarts

Hem tingut un dia fantàstic! Només arribar hem conegut als nostres monitors, tots anglesos nadius!!! Però els entenem molt bé. Seguidament ens hem instal·lat als nostres bungalows i hem anat a descobrir l'entorn. Hem fet un bon dinar i més tard hem anat a gaudir de les activitats d'aventura: circuit pels arbres, tirolina, rocòdrom, tirc amb arc... Ens hem banyat a la piscina, hem sopat i ara estem de disco!!!